Történetünk

Engedje meg, hogy röviden bemutassuk önnek cégünket. A HSC Motor Kft. 2003. évi alapítása óta foglalkozik import termékek forgalmazásával, távol-keleti gyártók képviseletével..

A jó kapcsolatoknak köszönhetően 2005-ben megkaptuk a Foton-Lovol traktorok kizárólagos képviseletét. A Foton Kínában piacvezető az építőipari gépek, traktorok, kombájnok valamint a kamionok gyártásában.

 Az évek alatt Magyarországon több mint 3000db Foton és Lovol traktor került értékesítésre, melyek azóta is megbízhatóan működnek. 

Kereslet és a piaci igények 

A kereslet és a piaci igények növekedésének köszönhetően megkezdtük a forgalmazását elérhető árú és jó minőségű munkaeszközöknek, pl. talajmarók, vízszintes tengelyű szárzúzók, kommunális munkaeszközök különféle mezőgazdasági gépek és kardántengelyeknek. 

A tavalyi évtől gyártjuk és forgalmazzuk a 15 éves múltra visszatekintő G-Jet márkajelzésű kertészeti és szántóföldi permetezőgépeket 200 litertől 3000 literig, 6métertől 24méter szórókeret szélességig valamint gödörfúrókat, talajlazítókat, melyeket főként Olaszországi beszállítók alkatrészekből állítjuk össze a domaszéki telephelyünkön.

Kérdése van? Ne habozzon!

06 70-9532800 | 06 70-3804516 | Alkatrész raktár: 06 70-3804508

Látogasson el hozzánk!

Telephelyünkön termékeink megtekinthetőek, tekintélyes raktárkészlet áll vevőink rendelkezésére.

Amit garantálunk:

A megrendelt gépeket rövid határidővel legyártjuk és a szállítást költséghatékonyan bonyolítjuk, valamint biztosítjuk az országos garanciális szerviz szolgáltatást.